top of page
Ieškoti

Lagamino ar kelioninio krepšio apsauga – spynelės

Atsiradus pigių skrydžių bendrovėms, kelionės yra labiau prieinamos nei bet kada anksčiau. Didėjant keliautojų skaičiui, didėja ir turto vagystės galimybė oro uostuose, traukiniuose ir net viešbučiuose. Mes taip pat keliaujame tokiame amžiuje, kai saugumas oro uostuose ir traukinių ar autobusų stotyse yra kiek įmanoma sustiprintas. Tačiau keliaudami privalome apsaugoti savo daiktus. Todėl labai svarbu laikytis oro uostų (ar kitų keliavimo vietų) saugumo taisyklių ir apsaugoti savo lagaminą bei jame esantį turą.

Lagamino ar kelioninio krepšio apsauga – spynelės

Nors kelioninių lagaminų spynos nėra vienintelė priemonė, tačiau tai geriausias ir prieinamiausias būdas ne tik užtikrinti jūsų daiktų apsaugą, bet ir atgrasyti vagis. Tinkamas bagažo užraktas taip pat gali apsaugoti nuo nemalonių situacijų, svarbių ir brangių daiktų praradimo.

Patarimai, kaip išsirinkti geriausią bagažo užraktą: • Remiantis naujausiais bagažo saugumo duomenimis – saugiausios spynelės kartu turi ir laidą, kuriuo bagažą galima ne tik užrakinti, bet ir tvirtinti keliaujant autobusais ar traukiniais bei apsistojimo vietose. Tai puikus būdas norint išvengti „greitų“ vagysčių. • Pasirinkite kodinę spyną, vietoj spynelių su raktais. Jums nereikės nerimauti dėl pamestų raktų, o kodų derinius bet kada galėsite atkurti. • Spynos, turinčios ilgą laidą ar trosą yra universaliausios. Tai lankstesnė užrakinimo sistema, pritaikyta ne tik lagaminams, bet ir krepšiams, kuprinėms su išorinėmis kišenėmis. Ilgas ir lankstus laidas pravartus tuo, kad vieną jo užrakto dalį galima susieti su bet kuria kita norint užtikrinti visų kišenių ar skyrelių saugumą. • Prieš įsigydami spynelę būtinai patikrinkite lagamino ar kito bagažo užtrauktuko kilpelių dydį. Vertėtų rinktis universaliausią, kuris tiktų keliems lagaminams ar kelioniniams krepšiams bei rankinėms.



Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page